Wie zijn wij?

Veel mensen zijn op zoek. Op zoek naar vriendschap, een doel, een geloof; een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je onderdeel bent van iets groters dan alleen jij. Een plek waar je samen zoekt naar antwoorden en waar je welkom bent. Gouda Zoekt wil zo een plek zijn en aansluiten bij de zoektocht van mensen. Wij geloven dat we bedoeld zijn om met elkaar op te trekken. Om samen meer van God te ontdekken. En om samen verschil te maken in elkaars levens en in levens van anderen.

Gouda Zoekt is een gemeenschap van enthousiaste mensen die het leven samen wil delen. Die met elkaar wil optrekken, samen eet, kletst, samen plezier maakt, met een open hart voor elkaar en die van God houdt. Als een soort familie. We leren daarin van Jezus en willen de dingen doen die Hij deed.

Met liefde, tijd, hulp en aandacht willen we graag van betekenis zijn voor de mensen om ons heen. Om zo bij te dragen aan de bloei van onze stad Gouda.

Iedereen is welkom! Ben jij naar op zoek naar zo'n gemeenschap? Wil je samen zoeken naar God en antwoorden op levensvragen? Kom gerust een keertje langs op één van onze activiteiten en ontmoetingen. Voel je welkom!